Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 15:29

Δημόσια Διαβούλευση Ψηφιακής Στρατηγικής Δήμου Αγρινιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των προσκλήσεων που αφορούν  τις ηλεκτρονικές υποδομές και θα αρχίζουν να δημοσιεύονται τα επόμενα χρόνια σχεδιάστηκε από τη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής η Ψηφιακή Στρατηγική του Δήμου Αγρινιου 2019-2024.

Η αρχή έγινε το 2016 όταν ο  Δήμος Αγρινίου με το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης καθόρισε το πλαίσιο και τις φιλοδοξίες του ώστε να πρωτοπορήσει ως μία «πράσινη», «βιώσιμη» και «έξυπνη» πόλη, εστιάζοντας σε δύο γενικούς στόχους:

Α) Κοινωνική και Οικονομική Ανάπτυξη – Κοινωνική Συνοχή

Β) Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και εξοπλισμός της πόλης

Η Ψηφιακή Στρατηγική του Δήμου Αγρινίου αποτελεί τον οδικό χάρτη και το πλαίσιο για την ψηφιακή ανάπτυξή του. Σε εναρμόνιση με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική θέτει το όραμα και εξειδικεύει τους τομείς παρέμβασης στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια έτσι ώστε ο Δήμος, με ορίζοντα το 2024,  να ενταχθεί με αξιώσεις στον ευρωπαϊκό ψηφιακό χάρτη. Είναι ένας χάρτης πορείας για το πώς μπορούμε να το επιτύχουμε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Σε συνέχεια των ανωτέρω ο Δήμος Αγρινίου ανοίγει τη δημόσια διαβούλευση για την υποβολή προτάσεων επί της Ψηφιακής Στρατηγικής 2019-2024.

Η Ψηφιακή Στρατηγική έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρίνιου  www.cityofagrinio.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τις 15-03-2019. είτε συμπληρώνοντας το έντυπο υποβολής προτάσεων και αποστέλλοντας το στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpop@agrinio.gr,  είτε αποστέλλοντας τις προτάσεις τους στην ταχυδρομική διεύθυνση :

Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής

Δαγκλή 27

301 31 ΑΓΡΙΝΙΟ

Διαβάστηκε 392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.