Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 13:03

Αιτωλικό: Η Πυροσβεστική Μεσολογγίου στο Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου βρέθηκε κοντά μας την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 και ενημέρωσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών (Πυρκαγιάς, Σεισμών).

Είδαμε από κοντά το πυροσβεστικό όχημα και τα εργαλεία που έχει πάνω του, καθώς και την ειδική στολή των πυροσβεστών που χρησιμοποιούν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο κ. Σαλούρος Δημήτριος (Πυρoνόμος) μας μίλησε για τις αρμοδιότητες της πυροσβεστικής και τι χρειάζεται να προσέχουμε ως μαθητές και πολίτες. Συζήτησε με τους μαθητές για την απόκτηση καλών πρακτικών σε καταστάσεις κινδύνου, καθώς επίσης και τρόπους πρόληψης της πυρκαγιάς στο σπίτι ή στο δάσος. Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν με βιωματικό τρόπο στην όλη διαδικασία.

Ο Δ/ντής, το Διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταμνάς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου για την επίσκεψη και την άρτια ενημέρωση και εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους για την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

puro (2)

puro (3)

aixmi-news.gr

 

Διαβάστηκε 470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.