Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 12:28

Η Ακτίνα Εθελοντισμού σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η παράδοση των δώρων που είχαν συγκεντρώσει τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού  για τους περιφερειακούς παιδικούς σταθμούς  του Δήμου Αγρινίου.

Παιχνίδια και βιβλία, κυρίως παραμύθια, παραδόθηκαν σε παιδικούς σταθμούς  στο Δοκίμι, Αγγελόκαστρο, Παπαδάτες, Γραμματικού, Κάτω Μακρυνού, Καινούργιο και Παραβόλα. Όπως εξήγησε η κ. Ανθούλα Μακρή, επικεφαλής  της Ακτίνας Εθελοντισμού,  η συμμετοχή των Αγρινιωτών ήταν μεγάλη: “Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες, συλλόγους και εθελοντές για την αγάπη και την αλληλεγγύη που έδειξαν και σε αυτήν την περίπτωση. Η πρόσκληση που απευθύναμε για συμμετοχή στο Δένδρο της προσφοράς ήταν συγκινητική. Θέλω να γνωρίζουν  ότι η γενναιοδωρία τους έκανε χαρούμενα πολλά παιδιά της πόλης. Η δική μας υποχρέωση είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά έχοντας πάντα στο πλευρό μας ενεργούς πολίτες».

 

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.