Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 22:59

Με επιτυχία στέφθηκε και φέτος η διοργάνωση της 4ης Γιορτής Εσπεριδοειδών που πραγματοποίησε ο Σύλλογος "Πυγμαίος ο Τριχώνιος" στην Παντάνασσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία στέφθηκε και φέτος η διοργάνωση της 4ης Γιορτής Εσπεριδοειδών που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στην πλατεία του χωριού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες,παραδοσιακούς χορούς από τους μικρούς μας φίλους, θεατρικό από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και τραγούδια από την χορωδία ''Εμμέλεια'' με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Στη συνέχεια έγινε αξιολόγηση των προσφερομένων εδεσμάτων που με αγάπη και μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού από chef μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.

Στον χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε Bazzar προιόντων ( μαρμελάδες -λικέρ- γλυκά κουταλιού κ.λ.π.) και όλοι οι παρευρισκόμενοι γευτήκαμε τα εδέσματα του μπουφέ μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου κ.κ. ΓΚΡΙΖΗΣ Νίκος , ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Ανδρέας, ΓΡΙΒΑΣ Θύμιος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΚΟΛΟΒΟΣ Σωτήρης , ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Χρήστος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Δημοτικός Συμβουλος κ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ Δημήτριος, καθώς επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές κ. ΜΠΟΚΑ Γεωργία και ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωσή, τους Δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας,την κ. ΠΟΥΤΑ Γεωργία Δασκάλα των παιδικών τμημάτων του χορευτικού και φυσικά τον ακούραστο χοράρχη κ. Κώστα ΚΑΜΖΕΛΑ για το σημαντικό έργο που επιτελεί .

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στις γυναίκες του Συλλόγου που αποτελούν την ψυχή κάθε εκδήλωσης με τις κάθε είδους ετοιμασίες τους.

Να είμαστε και του χρόνου καλά και πάντα σε χαρές να ανταμώνουμε.-

 

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.