Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 22:46

Προχωρούν οι ετοιμασίες του 15ου Αλυζιακού Καρναβαλιού στην Κανδήλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πυρετώδεις ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες προετοιμασίας του 15ου Αλυζιακού Καρναβαλιού στην Κανδήλα, με την συμμετοχή και την εθελοντική εργασία αρκετών κατοίκων…..

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 4:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση στον κεντρικό δρόμο της Κανδήλας, ενώ την επομένη της Καθαράς Δευτέρας το πρωί, στην παραλία στο «Μαραθάκι» θα έχουμε γλέντι και χορό, με νηστίσιμα φαγητά και την πατροπαράδοτη φασολάδα.

Ένα καρναβάλι με το δικό του μοναδικό ξεχωριστό στυλ είναι αυτό που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κανδήλα. Πολύ χιούμορ, αυτοσαρκασμός και πολύ καλή τρέλα έχουν αναγάγει το συγκεκριμένο καρναβάλι σε κάτι τελείως διαφορετικό από τα άλλα γνωστά καρναβάλια και αυτό αρέσει πολύ σε πολλούς και σε εμάς.
Το Καρναβάλι διοργανώνεται από την Καρναβαλική Επιτροπή και τον Προοδευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κανδήλας.

mytikaspress.blogspot.gr

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.