Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 00:42

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Ακτίου – Βόνιτσας: «Κανονικά θα γίνει και φέτος το καρναβάλι στην Κατούνα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε σφοδρή  επίθεση μέσα από μέσω  Κοινωνικής δικτύωσης προέβη  ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής , μετά από «άστοχο» και «κατευθυνόμενο»  άρθρο του xiromeronews που προσπάθησε για άλλη μια φορά να παρερμηνεύσει ανακοίνωση και αφίσα του ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας .  

Ο κύριος Αποστολάκης Παντελής ανέφερε :

«Το γνωστό αυριανιστικο site για αλλη μια φορά χωρίς να γνωριζει παραπληροφορεί το κοινό του. Δυστυχώς στον βωμό της αντιπολίτευσης και της γκεμπελιστικης στάσης που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια παραποιεί την ανακοίνωση του Κεντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κατούνα . Στην Κατούνα λοιπόν καρναβαλι θα γίνει κανονικά (απλά στην αφίσα το αναφέρουμε ως αποκριάτικο πάρτυ ) . Τα παιδιά με στολές ( που άλλες προμηθεύτηκαν από τον Δήμο και άλλες τις έφτιαξαν τα παιδιά στο ΚΔΑΠ ) θα ξεκινήσουν κανονικά την παρέλαση τους από το Δημοτικο σχολείο και με μπροστάρη τον « Ρουφιάνο» ,θα καταλήξουν στην πλατεία της Κατούνας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ με Κλοουν παιχνίδι ,μουσική και χορο . Στο τέλος θα κάψουν τον «Ρουφιάνο της Κατούνας». 

Τελος να ενημερώσω ότι τα παιδιά της Κατουνας θα πάρουν μέρος στο 2ο παιδικό καρναβαλι . Με λεωφορεία μισθωμένα από τον Δήμο τα παιδιά θα μεταφερθούν στην Βονιτσα για να παρελάσουν με όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βονιτσας σε ένα τρελό αποκριάτικο δικό τους πάρτυ

ΥΓ. επι του πιεστηρίου ανακοινωση : ο ρουφιάνος φέτος θα έχει ονοματεπώνυμο ………..»

Το xiromeronews  αναφέρει : 

-Τι μας λέει λοιπόν η γνωστή ιστοσελίδα   : «Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας όπως ανακοίνωσε με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δεν θα προβεί στη διοργάνωση καρναβαλιού -μετα απο 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας- αλλά θα αρκεστεί σε ένα αποκριάτικο παιδικό πάρτι»

Ψέμα / Παραπληροφόρηση  Α : Από  σημερινή ενημέρωση του xiromerobest  μάθαμε ότι δεν υπάρχει παιδικό αποκριάτικο πάρτυ αλλά γενικό αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει στην πλατεία της Κατούνας μετά το τέλος της αποκριάτικης παρέλασης που θα ξεκινήσει από το δημοτικό σχολείο Κατούνας .     

-Τι άλλο μας λέει το xiromeronews  στο άρθρο του : «το καρναβάλι γινόταν για να χαρούν τα παιδιά και όλος ο κόσμος που δεν έχει λεφτά για να πάει στην Πάλαιρο, στην Πάτρα ή στον Αστακό για να ξεφύγουν απο τη μιζέρια. Γινόταν με πολύ λίγα λεφτά και συμμετείχαν δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΚΔΑΠ, όλος ο Κόσμος.»

Ψέμα / Κακοποίηση αλήθειας Β : Από πληροφορίες του xiromerobest μαθαμε ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας στον βωμό της οικονομικής κρίσης (εδώ και 4 χρόνια) προμηθεύει με καινούργιες  στολές  και με στολές που διαθέτει το βεστιάριο του ( αλήθεια γίνονταν αυτό πριν το 2014 !!!!!)  τα αποκριάτικα καρναβάλια της Κατούνας.

Επίσης διαθέτει όλα τα υλικά που χρειάζονται για νς φτιαχτούν αποκριάτικα άρματα ( αλήθεια ποιός ενήλικας έφτιαξε φέτος άρμα για το καρνάβαλο της Κατούνας ;;) . 

Τέλος από  το 2018  με έξοδα του Δήμου τα παιδιά  της Κατούνας μαζί με εκατοντάδες παιδιά από όλο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας μετέχουν και χαίρονται στο παιδικό αποκριάτικο καρνάβαλι. 

Αλήθεια  πότε τα παιδιά της Κατούνας συντονισμένα και  οργανωμένα ειχαν την χαρά και την εμπειρια να πάρουν μέρος σε παιδικό αποκριάτικο καρναβαλι πόλης ;

Ο κύριος Παντελής  Αποστολάκης βάζει στην θέση του το xiromeronews και μας αποδυκνείει ότι ο στόχος της γνώσης ιστοσελίδας  είναι η παραπληροφόρηση και η «κακοποίηση» των ειδήσεων-ανακοινώσεων  και της  αλήθειας.

Δυστυχώς  υπαρχουν ακόμη τέτοια μέσα ενημέρωσης που επιβιώνουν και τρέφονται με συκοφαντία και λάσπη.

xiromerobest.gr

Διαβάστηκε 568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.