Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:10 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 00:36

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σταυρόπουλου για τον αγώνα του Α.Ο. Αγρινίου με το Φαίακα Κέρκυρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Γιάννη Διαμαντάκου, Χρήστου Σταυρόπουλου για τον εκτός έδρας αγώνα του Α.Ο. Αγρινίου με το Φαίακα Κέρκυρας την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πλέον όλα τα παιχνίδια, εκτός του ότι είναι δύσκολα, είναι πολύ κρίσιμα. Εμείς προερχόμαστε από μια νίκη με καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την ομάδα του Στρατωνίου. Η ομάδα της Κέρκυρας προέρχεται κι αυτή από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Γ.Σ. Φαρσάλων. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και στα δύο μέρη του γηπέδου και είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύουμε ότι με την ανάλογη συγκέντρωση και θέληση θα καταφέρουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη.
Διαβάστηκε 653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.