Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 15:15

To Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου ευχαριστεί την AVON

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ευχαριστήρια επιστολή
προς την Κωνσταντίνα Καλαντζή,
υπεύθυνη πωλήσεων AVON Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου, οι εκπαιδεύτριες και οι σπουδάστριες της ειδικότητας "Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ", επιθυμούν να σας εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική σας χειρονομία, να ενισχύσετε την υλοποίηση της κατάρτισης στην ειδικότητα, προσφέροντας δωρεάν αναλώσιμα υλικά για την πραγματοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων.

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, λόγω της ελλιπούς δημόσιας χρηματοδότησης, που πλήττει τα Δημόσια ΙΕΚ το τελευταίο εξάμηνο, η οποία ενισχύεται από το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ακόμη η χώρα μας, καθιστά ασφυκτικά δύσκολη την υλοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων και γενικότερα την προσπάθειά μας για παροχή ποιοτικής κατάρτισης στους σπουδαστές μας.

Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας, προς το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΧΑΤΖΗΣ

Δρ Βιοπληροφορικής

Διαβάστηκε 712 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.