Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 15:04

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου με τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκο Χαρδαλιά  στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αγρίνιο.

Ο κ. Παπαναστασίου ενημέρωσε τον κ. Χαρδαλιά για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Αγρινίου αλλά και τις επερχόμενες εκλογές: «Υποδέχομαι στο Αγρίνιο έναν έμπειρο και πολυνίκη αυτοδιοικητικό, επί  σειρά ετών Δήμαρχο Βύρωνα.  Ο  Νίκος Χαρδαλιάς με τη σημερινή του ιδιότητα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».  

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε στις δηλώσεις του  μεταξύ άλλων: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο Αγρίνιο, δίπλα σε έναν ικανό Δήμαρχο που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και πρέπει να συνεχίσει  και να ολοκληρώσει το έργο του. Η ΝΔ απερίφραστα και ξεκάθαρα στηρίζει τον Γιώργο Παπαναστασίου για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Αγρινίου.  Η δήλωση του προέδρου μας ήταν σαφής. Στηρίζουμε τα έμπειρα στελέχη. Η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και αξιών και τα στελέχη της τα χαρακτηρίζουν το ήθος, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Η ΝΔ ακόμη και όταν δεν διαγράφει, καταγράφει συμπεριφορές. Εμπιστευόμαστε τις επιλογές μας και τις επιλογές της κοινωνίας. Στηρίζουμε Γιώργο Παπαναστασίου για το Αγρίνιο και Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος».

 

Διαβάστηκε 644 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 15:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.