Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 19:23

Για το άλμα παραμονής στην Α2 Μπάσκετ ο Χαρίλαος Τρικούπης στην Καβάλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το άλμα παραμονής, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, είναι έτοιμη η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα (2/3,17:00) για την 20η αγωνιστική της Α2 Μπάσκετ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετσόβου όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και η αποστολή της ομάδας βρίσκεται καθοδόν για την Καβάλα όπου θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Μοναδικό πρόβλημα για το κόουτς Καλαμπάκο ο Μιχάλης Πολίτης που δεν θα δώσει το παρών ούτε στο αυριανό παιχνίδι όντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Μόνο τη νίκη που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη μάχη της απευθείας παραμονής σκέφτονται άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου για το αυριανό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που και αυτή «καίγεται» για τη νίκη καθώς βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.