Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 18:52

Τη Δευτέρα η συνάντηση του Δικτύου Υπευθύνων Πληροφόρησης και Επικοινωνίας για τα έργα ΕΣΠΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δεύτερη συνάντηση του Δικτύου Υπευθύνων Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Αμερικής 32 και Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών).

Έχουν κληθεί οι υπεύθυνοι Πληροφόρησης και Επικοινωνίας των φορέων που εκτελούν έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό  Επιχειρησιακό Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 -2010», ώστε να υπάρξει ενημέρωση όλων των μελών του δικτύου, καθώς και ανταλλαγή απόψεων, καλών πρακτικών και προτάσεων.

Στη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί ως καλή πρακτική Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Δράσεων η αποτύπωση που έχει ετοιμάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα έργα ΕΣΠΑ

Σκοπός της συνάντησης είναι η παρουσίαση των κατευθύνσεων για τη πληροφόρηση και επικοινωνία για τις ανάγκες των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων και ο βαθμός ενεργοποίησης των τελικών δικαιούχων του ΠΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Διαβάστηκε 521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.