Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 13:35

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου! (Κυρ 3/3/2019 11:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11:30 πμ, τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου,  την Ημέρα Προσκοπικής Σκέψης.

Για το λόγο αυτό σας καλούν στο Επιμελητήριο Αγρινίου  έτσι ώστε μαζί τους να συμμετάσχετε στο φόρο τιμής στον ιδρυτή του παγκόσμιου Προσκοπισμού σερ Baden Powell.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα  ενημερώσουν για τους 17 στόχους  βιώσιμης ανάπτυξης, ένα πρόγραμμα του ΟΗΕ  που εφαρμόζουν έμπρακτα οι Πρόσκοποι εδώ και 107 χρόνια.

Τέλος καλούν όλους  αυτούς που πέρασαν  κάποια στιγμή από τη ζωή τους από τους  Προσκόπους,  ώστε να ιδρυθεί  Η  Ένωση Παλαιών Προσκόπων.
Έτσι λοιπόν σας περιμένουν όλους Προσκόπους και μη, νέους και παλιούς  στην εκδήλωση τους.  

Έτσι λοιπόν σας περιμένουν όλους Προσκόπους και μη , νέους και παλιούς  στην εκδήλωση τους.

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ....  

1o Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου

Παπαρηγοπούλου 55B , 

Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη,

30100 - ΑΓΡΙΝΙΟ,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.