Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 09:59

Με πολύ κέφι τσίκνησε και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με  τη  χαρά  και  τα  γέλια  να  περισσεύουν πραγματοποιήθηκε χθες 28-02-2019, για τρίτη συνεχή χρονιά η αναβίωση του εθίμου της Τσικνοπέμπτης στο κτιριακό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων οι  μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό απόλαυσαν εκπλήξεις και παιχνίδια σε αποκριάτικη  ατμόσφαιρα. Ύστερα από το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού διανεμήθηκαν τα πατροπαράδοτα  εδέσματα που επίτασσε  η ημέρα.

Για όλα τα παραπάνω υπήρξε αμέριστη βοήθεια από τις επιχειρήσεις: ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,TAEKWONDO ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Agrinio team,Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΛΕΡΗ Βασ. & ΨΩΜΟΥΠΟΛΗ  εκδηλώνοντας  με αυτό τον τρόπο την  ευαισθησία και  το ενδιαφέρον τους  προς την  εκπαιδευτική  κοινότητα.

Διαβάστηκε 1399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.