Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 23:06

Το Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου τσίκνησε στον αύλειο χώρο του σχολείου με ψήσιμο, κέφι και χορό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο Γυμνάσιο (Παπαστράτειο Γυμνάσιο) Αγρινίου τίμησε δεόντος το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, αφού Καθηγητές, Μαθητές και ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έψησαν σήμερα πλούσια εδέσματα στον αύλειο χώρο του σχολείου και διασκέδασαν με μουσική και τραγούδια. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή ήταν εκεί και μίλησαν με καθηγητές και μαθητές.

images 004

Ο Κος Θανάσης Παπουτσής καθηγητής στο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου μας δήλωσε: «Είναι μια μη θεσμοθετημένη εκδήλωση αλλά σύμφωνα με τα εθιμά μας. Με συνεργασία και θέληση των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κάνουμε αυτή την ωραία γιορτή που βλέπετε σήμερα. Του χρόνου ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα. Τις προηγούμενες χρονιές αγοράζαμε έτοιμα τα εδέσματα, αλλά φέτος με την προτροπή την δική μας τα ψήσαμε εδώ μόνοι μας. Ετσι πετύχαμε μικρότερο κόστος και λειτουργήσαμε σωστά το έθιμο. Τα παιδιά όπως βλέπετε είναι χαρούμενα, ξεφύγαν λίγο από την καθημερινότητα του σχολείου και όλοι μαζί διασκεδάζουμε όσο μπορούμε. Ευχόμαστε Υγεία και μόνο υγεία σε όλο τον κόσμο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.»

images 016

Η Μαρία Δημοπούλου είναι μαθήτρια και πρόεδρος του 15 μελούς στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο και μας δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που αποφασίσαμε να ψήσουμε εδώ, με την βοήθεια του Συλλόγου Γ & Κ και των Καθηγητών. Δεν έχει ξαναγίνει με αυτό τον τρόπο. Θεωρήσαμε καλύτερο να το κάνουμε μεταξύ μας. Θεωρούμε ότι έτσι τηρούμε και το έθιμο καλύτερα αφ’ ενός και διευρύνουμε τις καλές σχέσεις μεταξύ όλων μας. Τα παιδιά από ότι φαίνεται το ευχαριστήθηκαν, γεγονός που μας δίνει την χαρά να το επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά. Εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους και να υπάρχει συνέχεια σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο σχολείο μας.»

images 017

Η κα Αγγελική Ζανιά - Κακούρη, κοσμήτωρας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μας δήλωσε: « Με πρωτοβουλία των καθηγητών και του 15/μελούς αποφασίσαμε να ψήσουμε για πρώτη φορά στο σχολείο μας. Τα παιδιά φάνηκε ότι το χάρηκαν πολύ. Σήμερα βάλαμε το πρώτο λιθαράκι και πιστεύουμε ότι θα γίνει θεσμός. Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές για ότι κάνουν για τα παιδιά μας, τον κο Παπουτσή που ανέλαβε το ψήσιμο στα σουβλάκια, καθώς και το 15/μελές του σχολείου. Ευχαριστούμε πολύ το AgrinioBestOf.gr που βρέθηκε στο σχολείο μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές απόκριες, καλή σαρακοστή με υγεία , αγάπη και ευτυχία.»

 

images 001

images 002

images 003

images 005

images 006

images 007

images 008

images 009

images 010

images 011

images 012

images 013

images 014

images 015

images 018

images 019

images 020

images 022

images 023

images 024

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 6929 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033