Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 18:50

Στο Μεσολόγγι η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων (Παρ 1 - Σαβ 2/3/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1 και 2 Μαρτίου

Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο, 1 και 2 Μαρτίου 2019. Η σύγκληση της Ολομέλειας γίνεται στο Μεσολόγγι, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστου Σπ. Παΐσιου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές, η αποτίμηση της εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το Σχέδιο Νόμου για τις Δικηγορικές Εταιρείες που ασχολούνται με την είσπραξη απαιτήσεων κ.λπ.

Το πρόγραμμα των εργασιών της Ολομέλειας

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Ώρα 19:30: Επίσημη έναρξη εργασιών της Ολομέλειας. Συμμετέχει η χορωδία του Πνευματικού, Κοινωνικού, Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Σπύρου Χολέβα (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου)

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Ώρα 12:30:
-Εργασίες Ολομέλειας (Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Π. Μεσολογγίου, Ραδιομέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.