Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:24 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 17:47

«Πέφτω στο χώμα»: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Τάσου Σκούρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας από τους πιο διαχρονικούς πρεσβευτές της ελληνικής ροκ σκηνής συμμετέχει στο νέο single του Τάσου Σκούρα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βάζει τη δική του ξεχωριστική ερμηνευτική πινελιά στο τραγούδι «Πέφτω στο χώμα».

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα δημιούργημα του Τάσου Σκούρα που δεν τον είχε αφήσει σε ησυχία. Άλλωστε η φύση του τραγουδιού δεν προσφέρεται για ησυχία έτσι κι αλλιώς...

Ο ερμηνευτής-δημιουργός του όμως κατάλαβε ότι κάτι του έλειπε. Αυτό το κάτι, λοιπόν, βρέθηκε και δεν είναι άλλο από την διαχρονική και απόλυτη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που σε μια νυχτερινή ώσμωση με τον δημιουργό, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δώσουν νέα πνοή και υπόσταση στο τραγούδι.

Το τραγούδι «Πέφτω στο χώμα» κυκλοφορεί από την νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία Walnut Entertainment, η οποία δεν θα μπορούσε να διαλέξει πιο ταιριαστό τρόπο για να συστηθεί στο κοινό.

 

Διαβάστηκε 1686 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.