Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 11:04

Έκοψε την πίτα του στο Αγρίνιο ο Σύλλογος Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Αγρίνιο.

O Πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλειος Νικολέτας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου αλλά και στα μελλοντικά σχέδια του, ένα από τα οποία είναι η διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου το 2020 στην πόλη του Αγρινίου.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριντζης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Β.ΑΣ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών), Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος εξέφρασε τις προσδοκίες αλλά και τις ανησυχίες του για την πορεία του κλάδου και τέλος ο Πρόεδρος της *Ο.Ε.Β.Ε.Α. (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αιτωλοακαρνανίας), Γεώργιος Πολύζος. Επίσης παρευρέθησαν: Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Β.ΑΣ., Λάζαρος Ασλανίδης, από το σωματείο Βέροιας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Τρικάλων, Χρήστος Καραγκούνης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Άρτας, Δήμος Θεοδωρής.

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου κι έπειτα τα μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου αλλά κι οι επίτιμοι καλεσμένοι σε ζεστό και φιλικό κλίμα συνοδεία ποτού και φαγητού, συζήτησαν για θέματα του κλάδου.

Τα δύο φλουριά χάρισαν σε δύο τυχερούς χρήσιμα επαγγελματικά εργαλεία τα οποία θα τους φανούν χρήσιμα στην εργασία τους. Σημειώνεται ότι το γεύμα και τα δώρα ήταν προσφορά του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και θέλοντας να φανεί το πνεύμα αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες, ο Σύλλογος Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας και τα Μέλη του, δώρισαν χρηματικό ποσό στη Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας το “Χαμόγελο του Παιδιού” στα Καλύβια Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος Βασίλειος Νικολέτας και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους φίλους, τα μέλη του και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 569 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.