Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 00:45

«Η εκδημία ενός Αγγέλου - Η γονεϊκή στάση» Ομιλία του Στυλιανού Τσιπούρα στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο (Κυρ 3/3/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:30’ το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ομιλητής θα είναι ο ελλογιμώτατος κ. Στυλιανός Τσιπούρας, Διδάκτωρ Ποιμαντικής Ψυχολογίας ΕΔΙΠ στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η εκδημία ενός Αγγέλου - Η γονεϊκή στάση».

Ο κ. Στυλιανός Τσιπούρας σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το έτος 1996 έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα από την ίδια Σχολή με ειδίκευση στη Δογματική και Συμβολική Θεολογία. Το έτος 2000 αναγορεύθηκε διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής με τον βαθμό «Άριστα». Έχει λάβει επίσης το πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, Master of Arts (Education), από το Middlesex University of London. Έχει εκπονήσει διάφορα ερευνητικά προγράμματα με μαθητές που αφορούν εκπαιδευτικά θέματα. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Έχει περισσότερες από 20 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, 3 μονογραφίες, συμμετοχή σε συλλογικούς τόμους και αξιόλογο διδακτικό έργο σε Δημοτικά Σχολεία, ΠΕΚ, ΑΣΠΑΙΤΕ, Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και τη Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ.

Διαβάστηκε 574 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.