Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 17:35

Οι “Messolonghi By Locals” απέκτησαν έδρα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Κοινωνικοπολιτιστικός Χώρος «Τοπικός Κόμβος-Local Hub» των Messolonghi By Locals εγκαινιάστηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και θα βρίσκεται καθημερινά ανοιχτός Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-13:00 και Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:00-20:00. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν ξέρουμε ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στα εγκαίνια του Κοινωνικοπολιστικού Τοπικού Κόμβου – Local Hub.

Το σίγουρο είναι πως είναι πολύ συγκινητικό που παρόλο το τσουχτερό κρύο και τον αέρα πολλοί συμπολίτες μας προτίμησαν να παραμείνουν στον χώρο και να ακούσουν τι είναι το Messolonghi By Locals – Το Μεσολόγγι των Ντόπιων.

Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και το ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, τα καλά σχόλια και η διάθεση για συμμετοχή στην καταγραφή και διάδοση της ταυτότητας του Μεσολογγίου μας κάνουν να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το Μεσολόγγι έχει ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να κάνουν κάτι για να αλλάξει προς το καλύτερο.

O Κοινωνικοπολιτιστικός Χώρος Τοπικός Κόμβος-Local Hub θα βρίσκεται καθημερινά ανοιχτός Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-13:00 και Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:00-20:00
Τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν συνεννόησης:
6949926514
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
instagram.com/messolonghibylocals
facebook.com/messolonghibylocals

agrinionews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.