Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 14:59

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου το Σάββατο 23/2/2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός στο Emileon του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου, που οργανώθηκε απο τον Σύλλογο Γονέων και το 15/μελές Συμβούλιο του Σχολείου, το Σάββατο 23/2/2019.

Τα παιδιά διασκέδασαν, χόρεψαν και χάρηκαν με το όλο κλίμα της εκδήλωσης που είχε και επιπλέον στόχο να συμβάλει θετικά στην σμίκρυνση της απόστασης μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων καθώς και με ψυχαγωγία μαθητών με προδιαγραφές καλύτερης εστίασης και ασφάλειας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο πρόεδρος κος Γιώργος Σιάμπος δήλωσε στους παρευρισκόμενους τα παρακάτω:

"Εμείς σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου σε συνεργασία με το δεκαπενταμελές του σχολείου διοργανώσαμε για πρώτη φορά στο σχολείο Αποκριάτικο χορό στο κέντρο Emileon στις 23 Φεβροαρίου 2019. Καλέσαμε καθηγητές, μαθητές, γονείς και συγγενείς. Ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και τους ευχαριστούμε πολύ. Το μενού περιείχε πολλά πλούσια εδέσματα. ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Τα παιδιά, οι καθηγητές, γονείς και συγγενείς έδειξαν οτι το χάρηκαν.

Καθόλη την διάρκεια της θητείας μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι με τη συνεργασία των καθηγητών θα είμαστε εκεί σε οτι μας χρειαστούν οι γονείς και μαθητές. Γιατί πιστεύουμε οτι το σχολείο είναι μια μεγάλη οικογένεια που θέλει αγάπη φροντίδα και κατανόηση.

εκ' μέρους του συλλόγου και του δεκαπενταμελούς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που αταποκριθήκαετε στο καλεσμά μας.

Σας ευχόμαστε καλές απόκριες και καλή σαρακοστή"

Ο Διευθυντής του σχολείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή η οποία έχει ως εξής:

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και το 15/μελές Συμβούλιο του σχολείου για την πρωτοβουλία που πήραν να οργανώσουν απο κοινού ενα αποκριάτικο χορό στο κέντρο Emileon την 23 Φεβρουαρίου 2019. Η πρόσκληση προς τον Σύλλογο  καθηγητών του Σχολείου και η ανταπόκριση τμήματος αυτού, βοήθησε στην ενίσχυση του υπάρχοντος καλού κλίματος συνεργασίας στο Σχολείο μας.

Ενίσχυσε την διατήρηση των δεσμών μεταξύ γονέων και παιδιών και στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Συνέβαλε θετικά στην σμίκρυνση της απόστασης μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων γεγονός που δρα αποτελεσματικά στην σχολική μαθητική κοινότητα και μαθησιακή διαδικασία.

Εγκαινίασε ένα τρόπο ψυχαγωγίας μαθητών με προδιαγραφές καλύτερης εστίασης και ασφαλείας.

 

Διαβάστηκε 834 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 18:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.