Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 00:24

«ΟΙΚΟθέατρο 2019» με παραστάσεις από 6ο & 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 9η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε" με την υποστήριξη – συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας. Δύο παραστάσεις με τα θεατρικά έργα «Λαχανοφρουτοθεραπεία» του Γιάννη Τζήκα  από το 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ1’ και «Το Παραμύθι χωρίς όνομα»  Η πρώτη μου Πηνελόπη Δέλτα, διασκευή της Τζέμη Τασάκου, από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Δ1’  

Παρούσα ήταν ή συγγραφέας Τζέμη Τασάκου τιμώντας με την παρουσία της τη διοργάνωση και η οποία χαιρέτησε τη δράση με τα καλύτερα λόγια . Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν θερμά τη προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγχαρητήρια πολλά στην εκπαιδευτικό του 6ου ΔΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Της τάξη Γ1’ Μπάμπου Μαρία  και Σιδηροπούλου Ασημούλα καθώς και στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου δασκάλα του τμήματος Δ2’  Κοτσιμπέλου Ηρώ και Λουκοπούλου Αναστασία  και φυσικά στη θεατρολόγο και των δύο θεατρικών έργων Σταυρογιαννοπούλου Έφη που σκηνοθέτησε τις παραστάσεις. Χορηγοί της δράσης είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και τα αντιβακτηριδιακά  υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα super markets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους.

Την Κυριακή 03 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι δύο τελευταίες θεατρικές παραστάσεις:

  • «Αμαδρυάδα» του Γιάννη Τζήκα από το 2ο ΚΔΑΠ Ναυπάκτου  και                                    
  • «Το χωριό του Όλοι μαζί»  του Σωκράτη Μαντζουράνη  από το 6ο  Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Γ2’      

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό…

 

Διαβάστηκε 560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.