Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 23:01

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Δηλώσεις προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Πλησιάζουμε τον στόχο μας

Ως ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής ήταν η σημερινή νίκη για τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Τρ. Δέλλα. Αναλυτικά ο κόουτς του Παναιτωλικού είπε:

« Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρείς βαθμοί ήταν μονόδρομος για να πλησιάσουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αλλά μας έλλειπε η κίνηση στο χώρο και αυτό δυσκόλεψε τη δημιουργία μας και έδωσε νευρικότητα στην ομάδα σε συνδυασμό με κάποια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας κάνει ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με το χώρο. Ξέραμε ότι το 3-5-2 του Πας θα μας δυσκολέψει. Είχαμε περισσότερα τρεξίματα στο χώρο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο δεύτερο μέρος. Έτσι τον χρειαζόμαστε συνέχεια για να μας βοηθάει και να μας δίνει ώθηση.

Το πλάνο σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει. Οι αλλαγές που γίνονται είναι για να βοηθήσουν. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Σήμερα και ο Γκούγκα και ο Πάουλο μας έδωσαν ώθηση. Στο πρώτο μέρος όμως δεν κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος.

Πλησιάσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Μια γρήγορη παραμονή και προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες».

Ερωτώμενος από το agrinionews.gr να σχολιάσει την απόδοση του Γιαννακόπουλου που σήμερα ήταν πολύ καλός εμπνέοντας και εμπιστοσύνη απέφυγε να τοποθετηθεί προσωπικά για τον παίκτη του τονίζοντας όμως:

Θέλω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμοι. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση είναι τέτοια που ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για τον Γιαννακόπουλο λοιπόν, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα».

Π.Κ.

Πετράκης: Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα

Την άποψή του ότι ο ΠAΣ Γιάννινα δικαιούταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι στο Αγρίνιο εξέφρασε ο Γ. Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά δήλωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών:
«Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Στο δεύτερο μέρος είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά  πληρώσαμε μια αδράνεια .Μας  αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα.
Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να προσπαθεί και να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς.
Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι και στο γκολ…».

Π.Κ.

 

Διαβάστηκε 437 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.