Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 15:27

Η Ενωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες) σχετικά με τον χειρισμό της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον κλάδο μας και στο Δήμο μας, οι οποίες προκάλεσαν την παραίτηση του προέδρου και του ταμία του Διοικητικού μας Συμβουλίου, οφείλουμε να αποσύρουμε τη σχετική ανακοίνωση, Θεωρώντας ότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας. Με την εκλογή νέου προέδρου και ταμία Θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση των μελών μας και Θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το Θέμα.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου είναι σε εξέλιξη και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους, τις ελεγκτικές υπηρεσίες και τους πολίτες -καπνιστές και μη- να κατανοήσουν ότι αλλαγές σε συνήθεις δεκαετιών δεν γίνονται σε μία ημέρα.

για το Δ. Σ.

Ο αντιπρόεδρος       Ο γεν. γραμματέας

Ράπτης Κων/νος             Ζήσης Μιχαήλ


ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Μπαϊμπά 27, 4ος ορ., τηλ & FAX: 26410 22713 - ΑΙ ΡΙΝΙΟ e-mail: ο sidrivani@υyaoo.gr 

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα