Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 22:04

Καινούριο: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συζήτηση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πολύ σημαντική ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο», την οποία διοργάνωσε η ενορία Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων και συζητήσεων με νέους και γονείς.

Ο Αστυνόμος Β’ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Ζωγράφος αναφέρθηκε αναλυτικά στους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο κυρίως απέναντι στα παιδιά, στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και τους διάφορους εθισμούς, οι οποίοι πολλές φορές επιφέρουν πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Τόνισε ότι οι γονείς πρέπει πάντα να ελέγχουν τις δραστηριότητες των παιδιών στο ίντερνετ, τα παιχνίδια που παίζουν, με ποιους συνομιλούν, καθώς και τον χρόνο που περνούν καθημερινά, ο οποίος πρέπει να ορίζεται σε λογικά όρια.

Όπως επίσης ανέφερε οι γονείς πρέπει να παρατηρούν τυχόν αλλαγή στην συμπεριφορά των παιδιών από την υπερβολική ενασχόληση στο διαδίκτυο και άλλες πιθανές διαταραχές, όπως η μη συγκέντρωση, η διαδραστικότητα και ο εθισμός σε παιχνίδια ή εφαρμογές, όπως το Facebook.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

kainourgiopress.blogspot.com
 
Διαβάστηκε 514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.