Στη χιονισμένη διαδρομή της Πηγής Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών όλων των σωματείων της Ελλάδας. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία  και ικανοποίησαν τόσο τους δρομείς που αγωνίστηκαν όσο και τους θεατές που τους παρακολούθησαν.

Οι αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου εντυπωσίασαν με την παρουσία τους  δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον αγρινιώτικο σύλλογο στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Σταμούλης επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο δρόμο των 4000μ. Παίδων κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ 115 αθλητών που τερμάτισαν στην κούρσα και κερδίζοντας το κύπελλο του πρωταθλητή.

Στο δρόμο των 8000μ. Νέων Ανδρών ο Κώστας Σταμούλης επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τερματίζοντας στην τρίτη θέση, προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του. Στην ίδια κούρσα εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Θοδωρή Αρωνιάδα, ο οποίος έτρεξε με φοβερή τακτική και κατέλαβε την πέμπτη θέση, δίνοντας σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αξιόλογη ήταν επίσης η προσπάθεια του Χρήστου Τρομπούκη, που αγωνίστηκε στο δρόμο των 10.000μ. Ανδρών και παρόλο που δεν ειδικεύεται στις μεγάλες αποστάσεις τερμάτισε στην τριακοστή τρίτη θέση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου που πήραν μέρος σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως και στον προπονητή τους,  Μπάμπη Ποσονίδη, αλλά και στους ανθρώπους του τμήματος στίβου του συλλόγου που καταφέρνουν να συνεχίζουν την παράδοση της διαχρονικής ανάδειξης της ΓΕΑ στην κορυφή του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού.

sinidisi.gr