Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 16:46

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η διημερίδα «Συζητήσεις βίας… στην πόλη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διημερίδα για τις διάφορες μορφές της βίας, τα «βήματα» της δικαιοσύνης και τους ανθρώπους που βιαιοπραγούν ή ασκούν ψυχολογική ή άλλης μορφής βία σε κάθε περιβάλλον πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Αγρίνιο. Η διημερίδα, διοργανώθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, το Κέντρο Πρόληψης Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» – ΟΚΑΝΑ, ενώ συνδιοργανωτές στη σπουδαία αυτή εκδήλωση που αποτελεί την «σκιαγράφηση» του φαινομένου στην κοινωνία, βάσει της σύγχρονης μορφής της βίας σε πολλές κοινωνικές εκφάνσεις, ήταν η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από σπουδαίες παρουσίες από το χώρο της δικαιοσύνης, επιστήμονες και ενδιαφέροντα θέματα που αναλύονται από τους πλέον αρμόδιους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι εργασίες της διημερίδας φιλοξενήθηκαν στον συνεδριακό χώρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

ekdilosi - via (4)

ekdilosi - via (3)

ekdilosi - via (2)

ekdilosi - via (1)

ekdilosi - via (6)

ekdilosi - via (5)

ekdilosi - via (9)

ekdilosi - via (8)

ekdilosi - via (7)

ekdilosi - via (10)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.