Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:18 πμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 16:42

Σ.Φ. Χαρίλαου Τρικούπη: Ευχαριστεί τον κόσμο και συγχαίρει Ιωνικό και Rangers

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ, ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου που κατέκλυσε για άλλο ένα Σάββατο το Δ.Α.Κ.. και για τη κόσμια συμπεριφορά την οποία επέδειξε. Σ’ ένα παιχνίδι – γιορτή με φιλάθλους των δύο ομάδων, η ομάδα μας δυστυχώς, δεν τα κατάφερε απέναντι σ’ ένα πολύπειρο και άκρως ποιοτικό σύνολο όπως αυτό του Ιωνικού Νίκαιας. Από τέτοια παιχνίδια μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος την επόμενη μέρα. Στον αθλητισμό μετράει πάντα η επόμενη μέρα. Επόμενη αποστολή για τον Χαρίλαο Τρικούπη στην έδρα της Καβάλας.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τον Ιωνικό για τη δίκαιη επικράτηση και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο δρόμο που έχουν βαδίσει για την επίτευξη της Ανόδου. Συγκλονιστικοί οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων (Rangers). Τέτοιους φιλάθλους, τούς χρειάζεται το μπάσκετ. Το άθλημα που όλοι αγαπάμε. ΥΓ : Συνεχίζουμε μαζί – ΤΡΙΚΟΥΠΑΡΑ ΟΛΕ !!!

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ».

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.