Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:43 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 22:14

Ηττήθηκε από τον Ιωνικό ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το εκπληκτικό σερί του που τον οδηγεί προς την Basket League συνεχίζει ο Ιωνικός Νικαίας που επικράτησε εκτός έδρας και του Χαριλάου Τρικούπη.

Αναλλοίωτη παρέμεινε η βαθμολογία της Α2 μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής στην κορυφή αλλά και στις τελευταίες θέσεις, με τους πρωτοπόρους, Ιωνικό Νικαίας και Ηρακλή, να παίρνουν σημαντικές εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Χαρίλαο Τρικούπη και Απόλλωνα Πατρών. Δυσκολεύτηκε ο Ερμής Αγιάς, με τον Εθνικό να κυνηγά μία έκπληξη… μεγατόνων, όμως η σοβαρότητα των γηπεδούχων στο φινάλε έφερε τη νίκη. Επιστροφή στις νίκες για Καρδίτσα και Καστοριά, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν του Διαγόρα Δρυοπιδέων στο ντέρμπι της αγωνιστικής, την ώρα που οι “γουναράδες” επιβλήθηκαν του Κοροίβου. Εκτός playouts βρίσκεται η Ευρώπη Πευκοχωρίου μετά τη νίκη της επί της Καβάλας.

Καθάρισε στο γ’ δεκάλεπτο ο Ιωνικός

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Χαριλάου Τρικούπη πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας με 70-53 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 19 αγώνες. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους παίκτες του Νίκου Βετούλα, οι οποίοι δεν είχαν την καλύτερη δυνατή ευστοχία από τα 6,75, ενώ δυσκολεύτηκαν και στον τομέα της δημιουργίας, με αποτέλεσμα να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ, αλλά με ισχνή διαφορά για τα δεδομένα του. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο γ’ δεκάλεπτο για όσο χρειάστηκε και χάρη στο Λουκά Μαυροκεφαλίδη σταθεροποίησε τη διαφορά στο +15, με την τελευταία περίοδο να έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο κορυφαίος με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ είδηση θα μπορούσε να είναι οι μόλις 7 πόντοι του Βαγγέλη Καράμπουλα, σε σχέση με τα όσα μας έχει συνηθίσει.

Το εντυπωσιακό στοιχείο του αγώνα δεν είναι άλλο από την παρουσία φίλων του Ιωνικού, όπου μετέτρεψαν το κλειστό του Μεσολογγίου σε… Πλάτωνα.

basketblog.gr

Διαβάστηκε 436 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.