Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 17:57

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στο Λαμπίρι- Προυσός και στην Ορεινή Ναυπακτία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων κρίνεται αναγκαία, στην επ. οδό Καλλιθέας -Προυσού, από το 12ο χλμ , στο Λαμπίρι, μέχρι και το 18ο χλμ – θέση Αραποκέφαλα-.

Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα άλλωστε, η επιδείνωση του καιρού στην Ευρυτανία είναι ραγδαία και  χιονίζει από νωρίς το πρωί.
Μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας και των δήμων επιχειρούν ώστε να διατηρήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο.

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία και στην Τ.Κ. Παλαιοπύργου και Τ.Κ. Λιμνίτσας στην Ορεινή Ναυπακτία .

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.