Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 15:33

Βράβευσή στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές για την αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ αλλά και για τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νικο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της ολυμπιακής επιτροπής η ετήσια βράβευση των κορυφαίων αθλητών και προπονητών στο   taekwondo απο την ΕΤΑΝΕ με την μοναδική εκπροσώπηση απο τον νομο μας της πρωταθλήτριας και μέλος της Εθνικής ομάδας Μεσυνδιανου Ρωμαλέα για την  διάκριση της , το χάλκινο μετάλλιο στο βαθμολογουμενο Ολυμπιακό πρωτάθλημα G1 της Αθήνας στην ολυμπιακή κατηγορία γυναικών -49 κιλά. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και ο προπονητής του συλλόγου για 2η συνεχόμενη χρονιά στους κορυφαίους προπονητές στο taekwondo.  Ο προπονητής  έχει βραβευτεί πέρσυ  και απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας  για τις μεγάλες διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου του. 

Το ΔΣ συγχαίρει την αθλήτρια και τον προπονητή του συλλόγου για τις εξαιρετικές τους επιτυχίες .

 

Διαβάστηκε 438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.