Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 15:22

Αυλαία για το έργο της Γέφυρας του Διπλάτανου με αθώωση τη Δημάρχου Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια δοκιμασία που κράτησε 4 χρόνια  με στόχο την  κατασυκοφάντηση  του δημάρχου  Θέρμου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα , με αφετηρία μια ανώνυμη καταγγελία  των «γνωστών – αγνώστων» με σκοπό την σπίλωση του , αλλά και την ματαίωση  του έργου  «κατασκευής βάθρων γέφυρας  στην  Τοπική Κοινότητα Διπλατάνου Δήμου Θέρμου» , έλαβε τέλος  χθες Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019  με την έκδοση  απόφασης στο ακροατήριο  του Εφετείου Αγρινίου με την ομόφωνη  αθώωση το Δημάρχου .

Μάρτυρες κατηγορίας  οι  γνωστοί  Ιωάννης  Παπαθανασόπουλος (Κορομπίλης)  και Νίκος Παπαδημητρίου , ήδη αποπεμφθέντες  από το συνδυασμό του Δημάρχου  και με ηθικό αυτουργό το πολιτικό βρώμικο καθεστωτικό παρασκήνιο του παρελθόντος  που κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια».

Από αυτή την συκοφαντική  εκστρατεία δεν θα μπορούσε να λείψει  και ο κ. Κασόλας, που προ διμήνου  ανήγγειλε με δελτίο τύπου  , ότι ο Δήμαρχος  είναι κατηγορούμενος  για παράβαση καθήκοντος , χαρακτηρίζοντας «αυτεπάγγελτη» δίωξη  την ανώνυμη  καταγγελία , για να του προσάψει  δόλο και κακουργηματικές πράξεις , παραβιάζοντας ευθέως  τον νόμο  περί  προστασίας προσωπικών δεδομένων και  αποκρύπτοντας σκοπίμως την  ύπαρξη συγκατηγορουμένου  στην συγκεκριμένη υπόθεση .

Μάρτυρες υπερασπίσεως του Δημάρχου  οι κάτοικοι του Διπλατάνου  που απολαμβάνουν ένα τεράστιο έργο στο χωριό τους , που κατασκευάστηκε   με ελάχιστα  χρήματα , αλλά και ηθικοί αρωγοί  οι ανά τον κόσμο  Διπλατανιώτες που πίστεψαν στην αλήθεια , στην ηθική υπόσταση  και στην άμεπτη  πολιτεία  του Δημάρχου  Θέρμου και τον στηρίζουν μέχρι τέλους  .

ΟΙ  ΣΚΕΥΩΡΟΙ  ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ!

Η ομόφωνη  αθώωση του Δημάρχου Θέρμου , οπλίζει τους πολίτες με αυτοπεποίθηση , ότι η μάχη για την διαφάνεια έχει ήδη παγιωθεί  και οι επόμενες δημοτικές εκλογές  θα βάλουν  «στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»  τους εμπνευστές , τους καθοδηγητές ηθικούς αυτουργούς  , καθώς και τους φυσικούς αυτουργούς  που κρύφτηκαν  πίσω  από ανώνυμες καταγγελίες – αθλιότητες , με μόνο κίνητρο το μίσος  κατά του Δημάρχου και τη βουλιμία τους για την κατάληψη  της δημοτικής  αρχής .

Όμως οι ίδιοι  ξεσκεπάστηκαν,   είτε ως ακροατές στην αίθουσα  του Δικαστηρίου ,  είτε  με τα ψευδή  και συκοφαντικά  δελτία τύπου  για τα οποία  βρίσκονται ήδη  Ενώπιων  της Δικαιοσύνης , είτε ως καθοδηγητές των «μαρτύρων» κατηγορίας  στα καταγώγια  της πολιτικής δημαγωγίας .

Στο τέλος  … Το φως νικάει το σκοτάδι !

Εκ του γραφείου  τύπου του Δημάρχου Θέρμου

 

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.