Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:41 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 18:07

ΟΑΕΔ: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για 8.933 θέσεις εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πρόγραµµα, που περιλαµβάνει οκτάµηνη απασχόληση και κατάρτιση, µπορούν να συµµετάσχουν όλοι οι εγγεγραµµένοι άνεργοι από 18 ετών και άνω
Ένα από τα πιο μεγάλα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ.

Μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, αναµένεται να ανοίξει η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και της υποβολής δικαιολογητικών για το νέο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας που θα γίνει σε 56 δήµους και 37 περιβαλλοντικούς φορείς της χώρας.

ΚΑΝΤΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο πρόγραµµα, που περιλαµβάνει οκτάµηνη απασχόληση και κατάρτιση, µπορούν να συµµετάσχουν όλοι οι εγγεγραµµένοι άνεργοι από 18 ετών και άνω.

Η νέα κοινωφελής εργασία, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΑΕΔ, έχει στόχο να καλυφθούν θέσεις σε 56 δήµους της χώρας αλλά και σε φορείς περιβαλλοντικής διαχείρισης προστατευόµενων φυσικών περιοχών (Natura).

ethnos.gr

 

Διαβάστηκε 963 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία