Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 01:06

Αγρίνιο: Ετήσιος χορός Πανηπειρωτικού Συλλόγου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο “Studio Pithari” ο ετήσιος χορός του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Η ηπειρώτικη κομπανία του Κώστα Βέρδη, μαζί με τον γνωστό Ηπειρώτη τραγουδιστή Κώστα Μήτση, ενθουσίασαν το κοινό που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού και των ποτών και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού που παρέχει το “Pithari” ευχαρίστησε και τους πιο απαιτητικούς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ορχήστρα και στο προσωπικό του κέντρου. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους Ηπειρώτες και στους φίλους των Ηπειρωτών που κατέκλυσαν τον χώρο και μας τίμησαν, καθώς και στους επισήμους που παραβρέθηκαν και τους περιμένουμε όλους και στις επόμενες εκδηλώσεις μας.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.