Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 17:54

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας από φοιτητές στην πλατεία Δημοκρατίας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα φοιτητές του πανεπιστημιακού τμήματος ΔΠΦΠ στο Αγρίνιο. Στην κινητοποίηση που είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Δημοκρατίας , συμπαρίστανται και φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, με το τμήμα να βρίσκεται από χθες υπό κατάληψη.

Οι φοιτητές με που βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία, έχουν αναρτήσει πανό και διαβάζουν κείμενο με τα αιτήματά τους, ενώ φωνάζουν συνθήματα για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας, λέγοντας πως «επόμενη κατάργηση θα μείνει στα χαρτιά…»

Σύμφωνα με φοιτητές «πρόταση του Πανεπιστημίου Πατρών για κλείσιμο του τμήματος και ίδρυση στη θέση του μιας σχολής Γεωπονικών Επιστημών», όπως διακινήθηκε το τελευταίο διάστημα «καταστρέφει το τμήμα και τις σπουδές τους».

Οι φοιτητές του ΔΠΦΠ ζητούν μετονομασία του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και κατοχύρωση των αντίστοιχων επαγγελματικών δικαιωμάτων.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 648 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.