Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 15:01

Ευχαριστίες απο το Σ.Δ.Ε. Μεσολογγίου στον Μάκη Μελισσαράτο για την παρουσίαση του θέματος των ετικετών προϊόντων στους εκπαιδευόμενους.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τον κο Μάκη Μελισσαράτο, κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο, για την παρουσίαση του θέματος των ετικετών προϊόντων στους εκπαιδευόμενους.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν την παρουσίαση και στο τέλος έθεσαν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα της διατροφικής αξίας καθημερινών προϊόντων διατροφής. Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης που είναι σε εξέλιξη με θέμα «Παραδοσιακές Διατροφικές Συνήθειες», οι πληροφορίες που έλαβαν οι εκπαιδευόμενοι ήταν πολύ χρήσιμες και ουσιαστικές. Επίσης, ο κος Μελισσαράτος μοίρασε σε όλους μας ένα απλό και κατανοητό έντυπο για την κατανόηση των ετικετών τροφίμων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Μελισσαράτο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την συνεισφορά του στην μαθησιακή διαδικασία και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία.


ΣΔΕ Μεσολογγίου

Τέρμα Σπύρου Τρικούπη, 30200 Μεσολόγγι

Τηλ: 26310 28176

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://sde-mesol.ait.sch.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/sdemesol


Διαβάστηκε 368 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 15:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.