Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:28 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 13:03

Αγρίνιο: μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Imperial πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/2 η ενημερωτική εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Το θέμα που κέρδισε το ενδιαφέρον των παρισταμένων μελών και αγροτών ήταν το πρόσφατο αίτημα του Π.Σ.Α.Φ. προς το Υπ. Ενέργειας για την δυνατότητα κατασκευής ενός αγροτικού φωτοβολταϊκού με σταθερή βιώσιμη τιμή.

Από την Διοίκηση του Συνδέσμου, παρευρέθηκαν οι Κώστας Σπανούλης (Πρόεδρος), Βαγγέλης Χαραλάμπους (εκπρόσωπος Αιτωλοακαρνανίας), Γρηγόρης Τζαμαλής (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Δημογιάννης (Αντιπρόεδρος), Κώστας Γιωτάκος (Γεν. Γραμματέας), Γιώργος Ζιάμας (ταμίας), Στέργιος Δημητσάκης (εκπρόσωπος Κιλκίς), Χρήστος Λαγόπουλος (Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ν.Α.), Μυρτώ Λύκα (Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.