Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 20:34

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Αμφιλοχία οι επιμορφωτικές συναντήσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, η πέμπτη Επιμορφωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εκπαιδεύτρια την Διδάκτωρ κ. Ανδρομάχη Μπούνα και συντονίστρια την κ. Μαργαρίτα Μακρή. Η πέμπτη συνάντηση είχε θέμα: «Κατασκευάζοντας έμφυλες ταυτότητες στην οικογένεια και το σχολείο».

Συγκεκριμένα το μάθημα ήταν διαδραστικό και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το βιολογικό και κοινωνικό φύλο, την ταυτότητα και την έκφραση φύλου αλλά εστιάσαμε περισσότερο στους φορείς κοινωνικοποίησης που διαμορφώνουν την έμφυλη ταυτότητα των παιδιών, ιδιαίτερα την οικογένεια και το σχολείο .
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, που πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις όλη την Ελλάδα.
Το επόμενο μάθημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 με θέμα: Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία με την Δρ Ελευθερία Σάλμοντ, Σ. Μέλος ΔΕΠ Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 531 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.