Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 18:09

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά σκακιού στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «Έπαχτος» διοργάνωσε και φέτος τουρνουά σκακιού ,  το »3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», σε τέσσερις σκακιέρες με ελβετικό σύστημα πέντε γύρων και με διεθνή αξιολόγηση.

Στην επιτυχημένη αυτή  διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός , έλαβαν μέρος συνολικά 66 παίχτες  , από 11 διαφορετικούς συλλόγους , σχηματίζοντας 14 ομάδες .

Μικροί και μεγάλοι αθλητές από επτά  διαφορετικές πόλεις ( Άρτα , Αγρίνιο, Ναύπακτο ,Πάτρα , Πρέβεζα , Λευκάδα και Ζάκυνθο ) μαζεύτηκαν στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου NAFS στην Ψανή για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι .

«Μακρυά από έχθρες ,αντιπαλότητες και αντιδικίες ,τα οποία περισσεύουν τη σημερινή εποχή,για τέσσερiς ώρες,το απόγευμα του Σαββάτου (09
Φεβρουαρίου 2019),έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν σκάκι στο πνεύμα της φιλίας που πρεσβεύει ο Σύλλογος της Ναυπάκτου ,αποδεικνύοντας για άλλη
μια φορά ότι το παιγνίδι ενώνει και πρέπει να ενώνει. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΕΑΠ-1 , δεύτερη η ΝΕΠ και τρίτη η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.  Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες καταλαμβάνοντας την έκτη θέση», αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου.

Όλα τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο
http://chess-results.com/tnr413627.aspx?lan=19 .

agrinionews.gr

nakis pan

Διαβάστηκε 548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα