Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:05 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 18:29

Διετής πρόσληψη δύο επικουρικών ιατρών βιοπαθολόγων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετικές εγκριτικές αποφάσεις του Υπουργού Υγείας και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ προσλαμβάνονται δύο Επικουρικοί ιατροί βιοπαθολόγοι για δύο έτη στη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου. «Η εξέλιξη έρχεται να επιλύσει πλήρως κάποιες δυσλειτουργίες που υπήρχαν στο Νοσοκομείο μας στον Εργαστηριακό Τομέα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι ιατροί θα αναλάβουν υπηρεσία την προσεχή εβδομάδα.

Έγινε εξάλλου γνωστό πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς δημοσίευση στο ΦΕΚ, η πρόσληψη δύο μόνιμων επιστημόνων , ενός Ιατρού Αναισθησιολόγου και ενός Ψυχολόγου
«Με βάση τα παραπάνω κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με την πρόσληψη –κάλυψη ΟΛΩΝ των θέσεων μόνιμου Ιατρικού προσωπικού που έχουν προβλεφθεί από αντίστοιχες προκηρύξεις», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 375 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.