Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 00:33

''Η φωνή'': Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού Παύλου Μπερμπερίδη παρουσιάζεται στην Αθήνα (Κυρ 3/2/2019 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 3 Μαρτίου η δισκογραφική εταιρία ''Καθρέφτης'' θα παρουσιάσει σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας, στο Χαμάμ τον καινούριο δίσκο του Αγρινιώτη Τραγουδοποιού και δασκάλου μουσικής, Παύλου Μπερμπερίδη με τίτλο ''Η φωνή'' .

https://www.pavlosberberidis.gr/wp-content/uploads/2018/11/slide_img02.jpg

Ο Παύλος Μπερμπερίδης είναι ένας νέος τραγουδοποιός με λαϊκή ''στόφα'' που με το μπουζούκι του και μια καταπληκτική ομάδα μουσικών θα κάνει το βράδυ της Κυριακής μοναδικό.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κωνσταντίνα Παπαθανασίου - Τραγούδι
Ηλίας Ψυλάκης - Μπουζούκι, τραγούδι
Νίκος Ίβρος - Κιθάρα
Παντελής Ντζιάλας - Μπάσο
Βασίλης Σκουμάντζος - κρουστά

Πληροφορίες για τις μουσικές δουλειές του Παύλου Μπερμπερίδη αλλά και πληροφορίες για θέματα σχετικά με την εκπαίδευση σε κάποιο μουσικό όργανο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του https://www.pavlosberberidis.gr/

 

 

Διαβάστηκε 723 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.