Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 18:58

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Δεν μπορούν οι φοιτητές του ΔΠΦΠ να βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου εξέδωσε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. “Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας δεν λύνουν το ζωτικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σχολής” αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας και προσθέτει με αφορμή την απουσία επαγγελματικών δικαιωμάτων: “Δεν μπορούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία”.

Αναλυτικά :

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για μια ακόμη φορά γίνεται μάρτυρας των διαμαρτυριών των φοιτητών του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και συνάμα της προχειρότητας που το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα.

Οι αλλαγές που δρομολογούνται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο νομό μας δεν λύνουν το ζωτικότερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σχολής και των φοιτητών της που δεν είναι άλλο από την απουσία επαγγελματικών δικαιωμάτων. Δεν μπορούν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους να βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία, ενώ η ενδεχόμενη κατάργηση της σχολής οδηγεί σε υποβάθμιση των σπουδών και των πτυχίων τους.

Το ΤΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στα αιτήματα των φοιτητών και θα συζητήσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
Μπλέτσας Στυλιανός

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.