Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 18:54

Παρουσίαση για το γραμματόσημο και άλλα φιλοτελικά προϊόντα στο Αγρίνιο (Δευ 4/3/2019 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Γνωριμία με το γραμματόσημο και λοιπά φιλοτελικά προϊόντα»

Παρουσίαση με θέμα «Γνωριμία με το γραμματόσημο και λοιπά φιλοτελικά προϊόντα» πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ από μέλη της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου (Φ.Ε.Α.), στο πλαίσιο της μηνιαίας συνάντησης των μελών της Εταιρείας.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ιωάννης Σκαρμούτσος, παρουσιάζοντας την ιστορία του γραμματόσημου, τα είδη και χαρακτηριστικά του, καθώς και επεξήγηση λοιπών Φιλοτελικών προϊόντων, Φακέλων πρώτης ημέρας κυκλοφορίας (Φ.Π.Η.Κ.), Φεγιέ, Κάρτες Μaximum, φυλλαράκια κ.λ.π.

Στη συνέχεια το μέλος της Φ.Ε.Α. κ. Θεοδόσης Σαμψών επεξήγησε τεχνικά χαρακτηριστικά του γραμματόσημου και πραγματοποίησε επίδειξη εργαλείων φιλοτελισμού.

Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση

Η Φ.Ε.Α καλεί τα μέλη της και λοιπούς ενδιαφερόμενους για τις 4 Μαρτίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στον 3ο όροφο του Παπαστρατείου Μεγάρου, όπου θα υπάρξει νέα παρουσίαση θέματος φιλοτελικού ενδιαφέροντος.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.