Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:02 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 00:50

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9-2-2019 ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου. 

Ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων του Σωματείου Εργαζομένων, τα οποία τιμήθηκαν στα πρόσωπα των Προέδρων τους.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε «καλή Δημιουργική χρονιά σε όλους, με αγάπη και υγεία» τονίζοντας πως ευελπιστεί η καινούργια χρονιά να εκπληρώσει επιθυμίες και τα όνειρα όλων.

Επιπλέον επισήμανε ότι για τους εργαζομένους στο Δήμο, το επιθυμητό και το ζητούμενο σε μία νέα χρονιά, είναι να τους δοθεί η δύναμη, να εκπληρώσουν το λειτούργημά τους, όσο γίνεται καλύτερα, καθώς οι γνώσεις υπάρχουν, όπως και η θέληση και η εμπειρία, το διακύβευμα είναι η εμπιστοσύνη, η συνεργασία και τα μέσα εκπλήρωσης. Ζήτησε από τους αιρετούς και τους υποψηφίους Δημάρχους και Συμβούλους, να δείξουν εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και να τους δώσουν τα μέσα, και την δύναμη να κάνουν απρόσκοπτά το λειτούργημα τους. Ζήτησε να γίνουν συνεργάτες των Εργαζομένων και όχι αντίπαλοι τους. Τόνισε ότι το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και να δημιουργήσει υπεραξία για το δήμο και ,όταν έχει αφεθεί, το έχει αποδείξει ακράδαντα.

Στην συνέχεια τόνισε ότι σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν, στα πρόσωπα των πρώην Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων, εκ μέρους όλων των συναδέλφων, όλοι εκείνοι που έχουν αγωνιστεί για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου, ως τα μέλη των προηγούμενων συνθέσεων των Διοικητικών Συμβουλίων, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν, εις βάρος των οικογενειών τους και όχι μόνο. Οι Πρόεδροι που τιμήθηκαν ήταν οι Λομβάρδος Κωνσταντίνος, Αλευράς Ζαφείρης, Τσιμόπουλος Γεώργιος, Ορφανίδου Ηλέκτρα, Μπαλαρής Παναγιώτης και Κουφός Χρήστος. Τους Ευχαριστούμε από καρδίας για όλα όσα προσέφεραν στους Εργαζομένους του Δήμου.

Κλείνοντας το διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αισθάνεται την ανάγκη, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: τους εργαζομένους, τις οικογένειες τους, τους φίλους μας, αλλά και  τους εκπρόσωπους της δημοτικής αρχής και του συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας», τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Λύρο και τους εκπροσώπους του συνδυασμού του «Δημιουργική Ανατροπή», τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Σταμάτη με τους εκπροσώπους του συνδυασμού του, και τους εκπροσώπους φορέων, του Εργατικού Κέντρου, του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜ, του Συλλόγου Φίλων Ραδιοφώνου-ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, και του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

      

onairnews.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.