Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 17:41

Ο «Σταθμός» : ένα Αιτωλοακαρνάνικο φαγάδικο στα καλύτερα της Αθήνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο «Σταθμός» είναι ένα ξεχωριστό φαγάδικο στο Κέντρο της Αθήνας με ‘’άρωμα ‘’ Αιτωλοακαρνανίας.
Ένα στέκι Αιτωλοακαρνάνων, με Αιτωλοακαρνάνικη ιδιοκτησία και Διεύθυνση, με Αιτωλοακαρνάνες στο προσωπικό του, και με Αιτωλοακαρνάνικα προϊόντα.

Βρίσκεται στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ στο «Σταθμό Λαρίσης» απέναντι από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αθήνας στο πάρκο, σε ένα όμορφο περιβάλλον με δέντρα και λουλούδια.

Μία ‘’όαση ‘’ χαλάρωσης και απόλαυσης πού διαθέτει στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο, θέρμανση και δροσιά, τηλεόραση, μουσική, ιντερνέτ και προσφέρει: Σουβλάκια, Γύρο, Ψητά της Ώρας, Μαγειρευτά, Καφέδες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ο ‘’Σταθμός’’ αξιολογήθηκε και βαθμολογήθηκε από τούς πελάτες του πού το κατέταξαν στις πρώτες θέσεις της λίστας των καλύτερων φαγάδικων της Αθήνας, ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές , και πιο ψηλά από πολυτελή εστιατόρια και γνωστά σουβλατζίδικα και μεγάλες αλυσίδες, σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις και αξιολογήσεις :
Στο tripadvisor στην διεθνούς εμβέλειας τουριστική πλατφόρμα, βαθμολογήθηκε με 4,7 με άριστα το 5 από πελάτες του από όλο τον κόσμο με το εκπληκτικό 95% σε εξαιρετικές και πολύ καλές κριτικές (Το tripadvisor έχει επισκέπτες 60 εκατομμύρια μηνιαίως, μέλη 44 εκατομμύρια και κριτικές στο site πάνω από 150 εκατομμύρια)

Στο facebook άριστα 5 , στη Google βαθμολογήθηκε με 4,5 με άριστα το 5.

Στο Restaurantguru περιελήφθη στον κατάλογο των καλύτερων εστιατορίων σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια και βαθμoλογίες. Στην δε κατηγορία ‘’τά καλύτερα της Αθήνας’’ κατά είδος φαγητού , κατέλαβε εντυπωσιακές θέσεις, ανάμεσα σε 8.512 ‘’τοποθεσίες για φαγητό στην Αθήνα’’ και συγκεκριμένα:
την 3η θέση στα Σάντουιτς με κρέας, την 6η θέση στο Γύρο, την 15η θέση στα Σουβλάκια, 19η θέση στο Κεμπάπ , την 29η θέση στη χωριάτικη σαλάτα.

Οι πελάτες του ‘’Σταθμού ‘’από κάθε γωνιά του πλανήτη με διαφορετικές γευστικές εμπειρίες και προτιμήσεις συμφώνησαν και ψήφισαν ‘’ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ’’ για την ποιότητα, τη νοστιμιά, τις χαμηλές τιμές, το όμορφο περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση και το φιλικό προσωπικό.

The Station Gyros-Souvlaki-Coffee, Athens

site : souvlaki4u.gr

 

Διαβάστηκε 1795 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.