Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:21

Αιτήσεις για αποζημίωση σε όσους επλήγησαν στις πυρκαγιές 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από Τετάρτη 13.2.2019 έως και Πέμπτη 14.3.2019.

Ο ΕΛ.Γ.Α. με σχετική ανακοίνωση του προς στους Δήμους καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Τετάρτη 13-02-2019 έως και Πέμπτη 14-03-2019,για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων, που ζημιώθηκαν από Πυρκαγιές κατά το έτος 2017 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2017»).

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 5881/Β/2018), η Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης, οι επιλέξιμες πυρκαγιές του προγράμματος και τα σχετικά έντυπα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α (www.elga.gr).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους.

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.