Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:12 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:15

«Γονείς και παιδιά σε σχέση η σχάση; Μια πρόταση για την αρμονική οικογένεια» Ομιλία του πρωτοπρ. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο (Κυρ 17/2/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:30’ το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ομιλητής θα είναι ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, Διδάκτωρ Θεολογίας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Γονείς και παιδιά σε σχέση η σχάση; Μια πρόταση για την αρμονική οικογένεια».

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1969 στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό δίπλωμα στο Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών Ρώμης. Επίσης είναι διπλωματούχος της Βατικανής Σχολής Παλαιογραφίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Διαβάστηκε 420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 14:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.