Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 09:44

"Ρόμα" και "The Lego Movie 2" στον Κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 14 - Τετ 20/2/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου  έως και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 θα προβάλει τις ταινίες :

Ρόμα (Roma)

Χρυσός Λέοντας καλύτερης ταινίας στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

7 Βραβεία Bafta - Υποψήφια για Όσκαρ

Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν ("Gravity", "Τα παιδιά των Ανθρώπων", "Θέλω και τη Μαμά σου"), η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο (Γιαλίτσα Απαρίσιο), μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτονιά μεσαίας τάξης στην Πόλη του Μεξικού. Σε αυτήν την καλλιτεχνική επιστολή αγάπης προς τις γυναίκες που τον μεγάλωσαν, ο Κουαρόν αντλεί υλικό από την παιδική του ηλικία για να δημιουργήσει ένα ζωντανό και συναισθηματικό πορτρέτο της εσωτερικής διαμάχης και της κοινωνικής ιεραρχίας κατά τη διάρκεια της πολιτικής αναταραχής της δεκαετίας του 1970.

Σκηνοθεσία : Αλφόνσο Κουαρόν 

με τους: Γιαλίτζα ΑπαρίσιοΜαρίνα ντε ΤαβίραΝάνσι ΓκαρσίαΧόρχε Αντόνιο Γκερέρο

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :7.00 μ.μ 9.30 μ.μ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

LEGO 2 THE LEGO MOVIE 2:THE SECOND PART

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 5.00 μ.μ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός .

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

Διαβάστηκε 957 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 21:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.