Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 17:16

ΕΣΠΕΑΙΤ: Ενημέρωση των Στρατιωτικών της Αιτωλοακαρνανίας για τη διεκδίκηση αναδρομικών και δώρων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) ενημερώνει όλους τους εν’ ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην εν λόγω περιοχή ότι ξεκίνησε διαδικασία για την κατάθεση αγωγών υπέρ της αναδρομικότητας και επαναφοράς των δώρων εορτών και αδείας.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται δια μέσω του Νομικού Συμβούλου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) σε ειδική τιμή για όλα τα εν’ ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Προσοχή τα περιθώρια ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι μικρά.

«Αγαπητοί συνάδελφοι της Αιτωλοακαρνανίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ. θα είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προβληματισμό έχετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 6983511103 ή 6983507035 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..«,  αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ..

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.