Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:08 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 14:40

Επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου κου Γ. Παπαναστασίου στα έργα που εκτελούνται στην νοτιοανατολική είσοδο είσοδο της πόλης στα πλαίσια της ΒΑΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα έργα που εκτελούνται  στην είσοδο της πόλης  επισκέφθηκε ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να

ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που αφορούν στο πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της Χώρας  που είναι η «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου  στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου»  προϋπολογισμού  4.800.000,00 Ευρώ.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου, το Αγρίνιο, με το συγκεκριμένο έργο   πρωταγωνίστησε  σε  εθνικό επίπεδο με την κατάθεση ενός οραματικού σχεδίου. Παράλληλα επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου : «Στις 11 Φεβρουαρίου 2014 είχα ανακοινώσει την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Αγρινίου. Σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2019, από εδώ, το σημείο όπου ξεκινά και υλοποιείται το πρώτο έργο Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της Χώρας, επαναδιατυπώνω την πρόθεσή μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου. 

Στην πρώτη θητεία βάλαμε τα θεμέλια για να αλλάξουμε την φυσιογνωμία της πόλης.

Δουλέψαμε σκληρά για να σχεδιάσουμε  το Αγρίνιο του αύριο, έναν τόπο να ζεις.

Και τα καταφέραμε. Τώρα ήρθε η ώρα να  υλοποιήσουμε όλα όσα οραματιστήκαμε. Πετύχαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για σημαντικά έργα.

Ήδη,  βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά μεγάλο κομμάτι του προγράμματος μας.

Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης  αλλά και τα μικρότερα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Συνεχίζουμε  την προσπάθεια με ξεκάθαρες προτάσεις και συγκεκριμένο στόχο. 

Το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με όραμα και σχεδιασμό.

Δηλώνω παρών για να ολοκληρώσω το πρόγραμμά μου.

Με τους συνεργάτες μου, συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας Δήμου. Ανοίγουμε την πόρτα και σε όλους όσους είναι ικανοί και πρόθυμοι να προσφέρουν στο Αγρίνιο.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

 

Διαβάστηκε 287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.