Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 14:33

Προσκυνηματική εκδρομή στην Αίγινα διοργανώνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου (Σαβ 30/3/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας  γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος μας, διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στην Αίγινα , προκειμένου να επισκεφθούμε τις ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ, καθώς και το Μουσείο του Συμπατριώτη μας ΚΑΠΡΑΛΟΥ (προαιρετικά ).

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο 30 ΕΥΡΩ για τους πολύτεκνους λόγω μειωμένου εισιτηρίου στο καράβι κατά 50% και  40 ΕΥΡΩ για τους μη πολύτεκνους.

Προκαταβολή 15 ΕΥΡΩ για τους πολύτεκνους και 20 Ευρώ για τους μη πολύτεκνους ,η οποία σε περίπτωση ακύρωσης θα επιστραφεί μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης, διαφορετικά δεν θα επιστραφεί.

Αυτονόητο είναι ότι οι πολύτεκνοι πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο πολυτεκνικής ιδιότητος, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τύχουν της έκπτωσης εισιτηρίου στο καράβι.

Ωρα αναχώρησης 06.00 π.μ από το χώρο του παλαιού Σταθμού τραίνου Αγρινίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα εκδοθεί αργότερα.

 

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.